Şanlıurfa’da 342 bin araç sahibine kötü haber!

Şanlıurfa’da 342 bin aracı yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatları için zam alarmı verildi. Benzin, motorin ve LPG’de peş peşe artışlar bekleniyor.

Şanlıurfa’da 342 bin araç sahibine kötü haber!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'a yönelik son tehditleri, küresel piyasalarda risk primini artırırken bu durum Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına doğrudan yansıyor. 

Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, küresel petrol piyasasında ABD ve İran arasında tırmanan gerilimin etkisiyle akaryakıt fiyatlarında ciddi artış bekleniyor. 

Çarşamba gününden itibaren motorine 2,50 TL, otogaza 70 kuruş; perşembe gününden itibaren ise benzine 1,25 TL zam yapılması öngörülüyor. 

Bu artışla birlikte motorinin litre fiyatı 60 lira barajını aşacak.

Gazeteci Olcay Aydilek'in haberine göre, çarşamba gününden geçerli olmak üzere motorine 2,50 TL, otogaza ise 70 kuruş dolayında zam bekleniyor. 

Benzin grubunda ise perşembe gününden geçerli olmak üzere 1,25 TL düzeyinde fiyat artışı tahmin ediliyor.

ŞANLIURFA’DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Şanlıurfa’da 31 Ocak Cumartesi günü itibariyle güncel fiyatlar şu şekilde:

Benzin: 54,05 TL/LT

Motorin: 59.59 TL/LT

LPG: 29.71 TL/LT

Şanlıurfa’da 342 bin araç sahibine kötü haber!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.